Srbski mediji poročajo, da se je Nejc Pečnik razšel s Crveno zvezdo, s katero se razhaja po sporazumni prekinitvi pogodbe. Slovo je bilo korektno in prijateljsko, saj se je Pečnik že poleti, ko je sklenil dveletni dogovor, z vodstvom kluba dogovoril za možnost, da lahko kadarkoli zapusti klub.


Pečnik je sicer beograjsko Marakano zapustil že poleti, ko se je pod vodstvom Slaviše Stojanovića veselil naslova državnih prvakov, a se nato za razliko od Dejana Kelharja, ki so si ga rdeče-beli ravno tako želeli zadržati v svojih vrstah, vrnil v srbsko prestolnico. Že pred tedni se je omenjala možnost, da ga v svoje vrste vabi Tomaž Kavčič, trener kitajskega drugoligaša Qingdao Jonoona, a strani nista našli skupnega dogovora. Srbski mediji so pred dnevi razkrili, da se izkušeni Korošec verjetno vseeno preselil na vzhod Azije, a v deželo vzhajajočega sonca, v enega od japonskih prvoligašev, s katerim naj bi podpisal dve oziroma triletno pogodbo.

Nekdanji član Dravograda, Celja, Sparte, Nacionala, Krylia Sovetov, Sheffield Wednesdayja, je na letni ravni po pogodbi zaslužil okrog 120 tisoč evrov, a so bila dejanska izplačila bolj redka, po navajanju nekaterih medijev naj bi Pečnik pozabil na 200 tisoč evrov dolga.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Bijol in Lovrić izgubila v gosteh

Naši zahodni sosedje so bili minuli vikend dejavni na tekmah 21. kroga Serie A. To je bil …