Nejc Pečnik na Japonskem nadaljuje s strelskim pohodom, saj se je danes zjutraj po slovenskem času v dresu JEF Uniteda veselil še četrtega zadetka v letošnji sezoni, tretjega v tem tednu, saj je v sredo dvakrat zatresel mrežo Cerezo Osake.


Izkušeni Korošec je s soigralci v sklopu šestega kroga danes gostoval v Kyotu, pri klubu Kyoto Sanga. Znova so se vse tri točke domov odnesli nogometaši JEF Uniteda, ki so z zadetkom Korejca Hyun-Huna povedli v 15. minuti srečanja, Pečnik, ki je znova odigral celotno srečanje, pa je v 54. minuti postavil končni izid srečanja in zadel za četrto zmago nekdanjega kluba dr. Zdenka Verdenika. JEF je po šestih krogih drugoligaškega tekmovanja ob Cerezo Osaki še edino neporaženo moštvo lige, za vodilno Iwato pa Pečnik in soigralci na drugem mestu zaostajajo za vsega točko. Pečnik s štirimi zadetki zaseda tretje mesto na ligaški lestvici strelcev.

Iwata je tokrat gostovala pri Yokohami, ki jo vodi Miloš Rus, ki je imel po 38. minuti precej razlogov za veselje, saj so njegovi varovanci vodili že z 2:0, a v nadaljevanju zapravili vodstvo in izgubili z 2:3. Yokohama se z osmimi točkami trenutno nahaja točno na sredini lestvice, na 11. mestu.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Ljubljenec navijačev Olimpije na pragu povratka v Ljubljano?

32-letni Celjan Nik Omladič naj bi bil v pogovorih za prestop v Olimpijo, kjer je med leto…