Medtem ko Rene Krhin v dresu španske Cordobe v današnji tekmi z Almerio ni dobil priložnosti za debi, andaluzijski obračun je spremljal s klopi za rezerviste, je Nik Omladič vknjižil prvi uradni nastop v dresu Eintrachta iz Braunschweiga.


Nekdanji član Šmartnega, velenjskega Rudarja in ljubljanske Olimpije srečanja s Kaiserslauternom v nasprotju z nekaterimi napovedmi ni pričel v začetni enajsterici trenerja Torsten Lieberknecht, ga je pa strateg domačih v igro poslal v 69. minuti, ko je na zelenici ob izidu 0:1 zamenjal Korteja. Eintrachtu tudi s pomočjo 25-letnega Šmarčana izida ni uspelo preobrniti v svojo koristi, saj so gostje v 72. minuti zadeli še drugič in derbi vrha lestvice zaključili z zmago z 0:2. Omladič je sicer dve minuti po drugem zadetku gostov z natančnim predložkom iz kota lepo zaposlil Berggreena, ki pa je z glavo za las zgrešil okvir vrat.

Eintracht je s sedmim porazom v sezoni nekoliko padel po lestvici in po 20. krogu zaseda peto mesto. Omladič pa bo imel novo priložnost za dokazovanje že v petek, ko bo s soigralci gostoval pri Bochumu.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Izjemni prestop Šeška dober denar prinaša tudi Domžalam

Danes je čudežni deček slovenskega nogometa Benjamin Šeško tudi uradno postal rekorder kar…