Kaj lahko se zgodi, da Nejc Pečnik, ki se je danes že priključil pripravam članske izbrane vrste Slovenije, v prihodnji sezoni ne bo nosil dresa Crvene zvezde, s katero se je sicer še v nedeljo veselil naslova državnih prvakov.


28-letni nogometaš, za katerim je odlična sezona, v kateri je dosegel tudi sedem ligaških zadetkov, je v izjavi za Sportski žurnal namignil, da utegne zapustiti Marakano, čeprav ga pogodba na klub veže še za eno leto. A Korošec pravi, da je finančna situacija v klubu zelo slaba: “Ne vem, če bom ostal. Potrebno je biti iskren, dobili smo le petino tistega, kar nam pripada v celotni sezoni. V finančnem smislu je stanje alarmantno. Videli bomo kako bo, ko se bodo glave ohladile. V dneh slavja ne želim siliti v ospredje s problemi. Stanje ni dobro, ljudje v Crveni zvezdi trpijo. Trenutno se zasluženo veselimo, a bo realnost znova prišla na plano. Ne vem kako naprej…”

Navijači so Nejca Pečnika, ki je prvenstvu izpustil le eno srečanje, pa še to zaradi prepovedi igranja, na forumu Red Star Belgrade, na katerem je registriranih več kot dvanajst tisoč uporabnikov, izglasovali tudi za najboljšega igralca sezone. Pečnik je prejel več kot 44 odstotkov vseh glasov, za njim pa so se uvrstili Mrdja, Milijaš, Ninković in Lazović.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Kje bo kariero nadaljeval Žan Rogelj?

Nekdanji nogometaš Triglava, ki je poleti 2019 zapustil Slovenijo, že tretjo sezono zapore…