Reneju Miheliču je januarska selitev v vrste madžarskega Debrecena več kot očitno zelo koristila. Nekdanji kapetan Maribora se je dokazal na preizkušnji in se hitro prebil v začetno enajsterico trenerja Elemerja Kondasa, katere pomemben člen je bil praktično celotno leto.


Čeprav je zaradi poškodbe jeseni izpustil precej tekem, so ga navijači izbrali za najboljšega igralca leta 2014. 26-letni vezist je na navijaški spletni strani kluba Loki Blog prejel 29 odstotkov vseh glasov in najbližjega zasledovalca Mihalyja Korhuta prehitel za sedem odstotkov. Debrecen, ki si je v jesenskem delu aktualne sezone za vodilnim Videotonom nabral že lep zaostanek, bo v spomladanski del sezone krenil s četrtega mesta, v drugi polovici sezone pa ga čaka zahtevna naloga, če bo želel ubraniti naslov državnih prvakov, h kateremu je spomladi precej prispeval tudi Mihelič.

Trikratni reprezentant Slovenije, ki je vse do novembrskega nastopa Petra Stojanović držal naziv najmlajšega debitanta v dresu članske izbrane vrste, je v dobrem letu v dresu Debrecena odigral 25 tekem, na katerih je dosegel štiri zadetke in sedem asistenc, obenem pa bil velikokrat kreator večine nevarnih akcij svojega moštva.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

2 komentarja

  1. Lucas

    1. 1. 2015 na 21:39

  2. Lucas

    1. 1. 2015 na 21:40

    loki.blog.nepsport.hu

Dodaj odgovor

Poglejte še

Elsner še drugič odpravil Bordeaux, prednost pred zasledovalci znaša velikih deset točk!

Le Havre pod vodstvom slovenskega stratega Luke Elsnerja še naprej blesti v francoski Ligu…