Med nogometaše, ki bi v januarskem prestopnem roku utegnili zamenjali klubske barve, lahko uvrstimo tudi Martina Milca. Nekdanji nogometaš Aluminija in Maribora v letošnji sezoni ne doživlja najlepših časov, zdaj je svoje nezadovoljstvo nad ponujeno minutažo izrazil tudi javno.


Milec je v 21 krogih krogih belgijskega prvenstva zbral dvanajst nastopov, skupno pa je odigral 869 minut ter v tem času dosegel tudi zadetek in asistenco. 23-letni bočni branilec je v pogovoru za belgijske medije priznal, da ne pričakuje izboljšanja statusa, kar deloma potrjujejo tudi zimske prestopne aktivnosti desetkratnih belgijskih prvakov. Trenutno osmouvrščeni klub je v januarskem prestopnem roku v svoje vrste zvabil štiri novince, med njimi je tudi Kamerunec Collins Fai, nazadnje član Dinama iz Bukarešte, ki se najbolje znajde prav na poziciji desnega bočnega branilca.

Kot je poudaril Štajerec, ki je v minulem letu izgubil tudi reprezentančni status, se je v preteklosti o svojem statusu že pogovoril s trenerjem Yannickom Ferrero, ki pa svojemu varovancu ni ponudil jasnega odgovora, zato se bo Milec že v kratkem sestal z zastopnikom Amirjem Ružnićem, ki bi lahko 24-letnemu nogometašu našel novo sredino. Milec ne izključuje niti posoje niti dokončnega prestopa.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Odlične predstave slovenskega branilca na severu Evrope

V latvijski ligi se dokazuje 25-letni Žiga Lipušček, ki je v dresu FK RFS dosegel pomemben…