Darko Milanič po 32 dneh službovanja ni več trener Leeds Uniteda. Izolan je danes moštvo vodil še na šesti tekmi in znova ostal brez zmage. Z 1:2 so se gostujoče zmage veselili nogometaši Wolverhamptona, ki so do treh točk prišli po preobratu v drugem polčasu.


Po tekmi je vodstvo belih na klubskem Twitter profilu potrdilo, da Milanič, ki je bil v izjavi za klubsko televizijo še optimističen, da bo moštvo vodil tudi v nadaljevanju sezone, ni več trener članskega moštva, ki je v zadnjih šestih krogih osvojilo le tri točke in po štirinajstih krogih prvenstva padlo na vsega osemnajsto mesto lestvice, kar je zagotovo manj od pričakovanj navijačev, predvsem pa lastnika in predsednika Massima Cellina. Ta se je na klubskem Twitter profilu že opravičil privržencem kluba in dejal: “Želim se opravičiti navijačem. Zaslužijo si boljše rezultate.”

Kot so še sporočili iz vrst trikratnih državnih prvakov, bo moštvo na ponedeljkovem treningu vodil Neil Redfearn, ki je nogometaše začasno že vodil pred prihodom Milaniča in tedaj v štirih tekmah nanizal tri zmage in remi.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Slovenski reprezentant bo podaljšal sodelovanje s turškim velikanom

Slovenski reprezentant, ki nastopa za turškega velikana iz Carigrada naj bi bil tik pred p…