Vodstvo beograjskega Partizana bo po porazu v srbskem večnem derbiju očitno odslovilo trenerja Zorana Milinkovića, ki je črno-bele prevzel s koncem letošnjega marca. Srbski mediji poročajo, da nekdanji branilec, ki je v črnu-belem dresu sicer odigral zgolj dve tekmi, odšteva zadnje dni na klopi državnih prvakov.


Milinković si je namreč v uvodu državnega prvenstva v osmih tekmah privoščil že tri poraze, zato Novosti dodajajo, da je njegova usoda, ne glede na četrtkovo tekmo prvega kroga Evropske lige, ko na Humsko prihaja AZ Alkmaar, že odločena. Srbskimi mediji pa so že razkrili ime možnega naslednika, v igri za vrnitev v klub naj bi bil Nebojša Gudelj, ki je v času aktivne kariere za Partizan med leti 1991 in 1994 odigral 82 tekem. Nekdanji branilec je kasneje igral na Nizozemskem, kjer je doslej opravljal tudi prvo trenersko službo, dve leti je bil trener NAC Brede, ki pa jo je zapustil lani.

Če pa se vodstvo Partizana z Gudljem ne bo uspelo dogovoriti za sodelovanje, naj bi kot rezervna opcija služil Darko Milanič, tudi on nekdanji branilec Partizana, ki pa ga po razhodu z Leeds Unitedom še vedno veže pogodba z Otočani. Se bo Izolan po več kot dveh desetletjih vrnil v klub, v katerem je kot igralec preživel kar sedem let.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kolmanič prvič na novem stadionu, ki je bil povsem poln

Žan Kolmanič, ki se je marca preselil v ZDA, kjer v Teksasu igra za Austin, je skupaj s sv…