Novogoriški prvoligaš je priprave na novo sezono pričel v sredo dopoldne, Miran Srebrnič pa je na uvodnem treningu pozdravil tudi nekatere stare znance, saj so z moštvom trenirali tudi Uroš Celcer, Miha Gregorič ter Nejc in Miha Mevlja. Za slednjega je že jasno, da se ne bo vrnil v staro jato.


Produkt goriškega kluba se bo po Švici in Izraelu, bil je član Lausanne in Bnei Sakhnina, v prihodnji sezoni preizkušal še v Romuniji, saj se je danes za dogovoril z Dinamom iz Bukarešte, s katerim je sklenil dveletno pogodbo. Z osemnajstimi naslovi državnih prvakov za Steauo drugi najtrofejnejši klub v Romuniji, je minulo sezono sklenil na sedmem mestu ligaške lestvice, a tako kot še nekaj romunskih klubov pred časom zašel v finančne težave, zato lahko zaradi sanacije pogodbe sklepa zgolj s prostimi nogometaši.

Mevlja, ki se je včeraj in danes v Romuniji še mudil na zdravniških pregledih, se bo že v prihodnjih dneh preselil v Italijo, kjer se zasedba trenerja Mircee Rednica, ki je spomladi pri Petrolulu treniral tudi Roka Kronavetra, nahaja na pripravah.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Sancho in Haaland potopila Leipzig, Kampl ostal brez lovorike

V finalu nemškega pokala je dortmundska Borussia na olimpijskem stadionu v Berlinu deklasi…