Medsebojni gnev na skupščini zagrebškega Dinama je v zadnjih nekaj tednih glavna novica pri hrvaških medijih, da pa bi olje na ogenj še dodatno zalivali, se je oglasil tudi glavni obtoženec še tekoče policijske preiskave, Zdravko Mamić. 63-letni mogul, ki se trenutno pred možmi v modrem skriva v Bosni in Hercegovini, je namreč komentiral potencialno ustoličenje novega trenerja v vrstah Dinama in priznal, da je bil njegov kandidat za trenerja v lanski sezoni tudi nekdanji trener Maribora in Gorice, Darko Milanič.


V pogovoru za Mozzartsport je namreč povedal: “V dogovoru s predsednikom in upravo sem se zmenil z Milaničem, da bo novi trener Dinama. Darko Milanič je bil pri meni in pri mojem bratu, vse smo se dogovorili, gledal je celo zadnjo tekmo v Zagrebu. Da malo vidi igralce in igro… Potem je član uprave Dinama Krešimir Antolić začel pošiljati naokrog fotografijo Milaniča v dresu Partizana in širiti govorice, kako želijo Mamići na vsak način pripeljati četnika za trenerja Dinama!”

Kasneje pa je dodal še: “Antolić in en njegov Leopard sta gospoda Milaniča označila za četnika in trdila, da takšen človek ne more voditi Dinama. Še naprej sem želel, da bi Milanič vodil Dinamo. Lahko bi to naredil, ampak zaradi teh laži sem od ideje na koncu odstopil. Ante Čačić je ostal trener, zdaj so pa vsi proti meni. Če je Dinamo uspešen, si zasluge za to lastijo oni. Za vse težave je kriv Mamić. Predsednik Mirko Barišić je prihajal k meni na obisk v Banjaluko, ljudem pa mrtvo hladen govori, da z menoj že leta nima nobenih stikov. Pred tremi meseci je bil pri meni v Banjaluki. Kako naj se borim proti takšnim lažem?!

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Jure Vitulič
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kje bo kariero nadaljeval Žan Rogelj?

Nekdanji nogometaš Triglava, ki je poleti 2019 zapustil Slovenijo, že tretjo sezono zapore…