V soboto popoldne smo pisali, da je moral Tim Matavž zaradi poškodbe gležnja že po vsega dvanajstih minutah igre zapustiti zelenico. Že uvodne napovedi iz tabora četrtouvrščenega moštva Bundeslige niso bili obetavni, po včerajšnjih pregledih pa je bilo jasno, da bo moral Primorec znova na daljši prisilni počitek.


Za zdaj je jasno zgolj to, da gre za težjo poškodbo gležnja, zaradi katere slovenski reprezentančni napadalec letos, ko Augsburg čakajo še štiri tekme, med drugim tudi z Bayernom in “slovenskim” Kölnom, končal z igranjem nogometa. Poškodba se je 25-letnemu Šempetrčanu dogodila v najslabšem trenutku, saj je po začetnih težavah s prilagajanjem v zadnjem času dobival vse več priložnosti. Kdaj se bo nogometaš, ki je s štirimi milijoni evrov odškodnine najdražja okrepitev v zgodovini bavarskega kluba, za zdaj še ni znano.

Izmed slovenskih napadalcev, ki si kruh služijo v tujini, je pred dnevi z nastopi v letošnjem letu zaključil tudi Roman Bezjak, ki je zaradi operacije kile ostal tudi brez gostovanja pri madridskem Realu.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Šeško h goliadi Salzburga prispeval dva zadetka in potrdil izvrstno formo

Salzburg se je v drugem krogu Bundeslige znesel nad SV Ried-om. Biki so slavili s kar 7:1,…