Začetek januarske nogometne tržnice se nezadržno bliža, do odprtja je le še dober teden, zato so tudi namigovanja o prestopih nekaterih posameznikov čedalje glasnejša. Slednje velja tudi za nekatere slovenske legionarje, ki jeseni s svojim statusom niso mogli biti zadovoljni.


Med slednje zagotovo spada tudi Rene Krhin, ki se je poleti, potem ko so Štajerca štiri leta pilili v Bologni, vrnil v vrste milanskega Interja. A v dresu črno-modrih v prvi polovici sezone prave priložnosti ni dobil, zato so zagotovo vsaj deloma krive tudi poškodbe in bolezen, a je 24-letni vezist vseeno verjetno pričakoval več kot le štiri nastope in vsega 124 odigranih minut, 96 jih je zbral v Evropski ligi, v italijanski Serie A vsega 28. Že nekaj časa krožijo govorice, da bi lahko januarja zapustil San Siro, La Gazzetta dello Sport poroča, da naj bi se nekdanji up Maribora preselil v vrste Hellas Verone, ki je na krajši zimski premor odšla na petnajstem mestu, s točko prednosti pred mestnim rivalom Chievom.

Krhin pa ni edini Slovenec, ki bi pozimi utegnil zamenjati klubske barve. V povezavi z Josipom Iličićem se že nekaj časa najpogosteje povezuje Sampdoria, Fiorentino pa bi utegnil zapustiti tudi Jasmin Kurtić, ki v zadnjih tednih dobiva manj priložnosti, kot v uvodni polovici jesenskega dela sezone. Za vezista iz Bele krajine naj bi se najbolj zagreli pri Torinu, kjer je navduševal že v minuli sezoni. Vincenzo Montella, trener vijoličastih, naj bi sicer medtem že zavrnil namigovanja o tem, da bo Kurtić pozimi zapustil stadion Artemio Franchi.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Elsner še drugič odpravil Bordeaux, prednost pred zasledovalci znaša velikih deset točk!

Le Havre pod vodstvom slovenskega stratega Luke Elsnerja še naprej blesti v francoski Ligu…