Čeprav na Poljskem poteka že 2. krog spomladanskega dela Ekstraklase, Slovenec še vedno ni uradni član Widzewa, pa tudi pogodba še ni podpisana. Kje se je zataknilo?


Slovenski branilec se je po neuspešnih testiranjih pri Gorniku Zabrze pridružil treningom Widzewa in 9. februarja je zaigral na prijateljski tekmi s drugologašem Cracovio, pri kateri sta člana ekipe tudi dva Slovenca Andraž Struna in Rok Štraus. Trener Widzewa Radoslaw Mroczkowki je bil z videnim zadovoljen, zato je dal pozitivno oceno za slovenskega branilca. Vse je kazalo, da bo igralec podpisal pogodbo in postal igralec Widzewa. Čas je mineval, bližala se je tudi prva tekma spomladanskega dela s Slaskom, toda Widzew še ni registriral našega igralca za tekmovanje v Ekstraklasi. Medtem je klub objavil, da tudi pogodba z njim še ni podpisana. Zaradi tega je trener Mroczkowski zelo razočaran, ker na uradnih tekmah še vedno ne more računati na branilca. Poleg vseh težav pa je Widzew slabo štartal v spomladanskem delu Ekstraklase, saj je izgubil na prvih dveh srečanjih. Slask jih je premagal z 2 : 1, visoko pa so doma izgubili proti Ruchu Chorzow z 0 : 3.

Tudi v Widzewu imajo finančne težave. Klub je bil pri iskanju dodatnih sponzorskih sredstev neuspešen. Nekaj denarja so se nadejali od prodaje poljskega reprezentanta Lukasza Broza, vendar do pridaje ni prišlo, zato se je uprava kluba trenutno odločila zamrzniti vse morebitna prestope. Vseeno pa bodo od mesta Lodž, ki vsako leto razdeli določeno vsoto denarja izbranim klubom iz regije, dobili nepovratna denarna sredstava, okoli 600.000 zlotov in potem lahko pride do morebitne sklenitve pogodbe med igralcem in Widzewom.

Čeprav je Denis Kramar prost igralec, je še čas, da sklene pogodbo in postane igralec Widzewa le do 31. marca. Po tem datumu bo dokončno jasno, kje bo nadaljeval nogometno kariero.

Avtorica: Aljaska

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Kurtić s pravo bombo nad romunskega prvaka (VIDEO)

Slovenski reprezentant Jasmin Kurtić je zablestel na obračunu romunskega pokala med Univer…