Slovenska legija je tudi v letošnji sezoni najmočnejša v italijanski Serie A, v kateri slovenske barve zastopa kar deveterica nogometašev. Če ne bo prišlo do novih prihodov, bi se lahko ta številka spomladi vsaj začasno zmanjšala…


Il Corriere di Romagna namreč poroča, da bi se lahko Luka Krajnc po igralne minute in izkušnje znova napotil med italijanske drugoligaše, v vrste Spezie, katere lastnik je Gabriele Volpi, tudi večinski lastnik Rijeke. Spezio, ki ji po polovici sezone kaže odlično, saj zaseda četrto mesto in za drugim mestom zaostaja vsega točko, vodi hrvaški strateg Nenad Bjelica, ki je v sezoni 2013/14 dunajsko Austrio popeljal v ligo prvakov. Krajnc se je v preteklosti v Serie B že dokazal, v lanski sezoni je zbral 26 ligaških nastopov. Letos, ko se Cesena znova dokazuje med drugoligaši, pa je situacija nekoliko drugačna, saj je nekdanji član Maribora in Genoe v Serie A zbral vsega tri nastope in 121 minut. Celotno srečanje je odigral zgolj v pokalnem tekmovanju, ko je Cesena po podaljških izgubila z Udinesejem.

Moštvo iz Ligurije želi 20-letnega branilca zvabiti na posojo, mlademu reprezentantu pa bi nabiranje dodatnih izkušenj med italijanskimi drugoligaši v tem trenutku zagotovo le koristilo.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Elsner še drugič odpravil Bordeaux, prednost pred zasledovalci znaša velikih deset točk!

Le Havre pod vodstvom slovenskega stratega Luke Elsnerja še naprej blesti v francoski Ligu…