Napovedan je bil kot velika okrepitev, a mu je ponagajala mečna mišica in vzela uvod sezone. Robert Koren je v deželi “tam spodaj” izpustil uvodnih devet tekem svojega Melbourne Cityja, ki mu v uvodu sezone ni šlo vse po načrtih, ki so bili z zdravim Robertom Korenom, Davidom Villo in Damienom Duffom vsekakor povsem drugačni.


Melbourne City, ki tesno sodeluje z Manchester Cityjem, saj ima klub istega lastnika, se nahaja na sredini lestvice, na šestem mestu desetčlanske lestvice. Bo pa morda šlo navzgor po današnjem mestnem obračunu z ekipo Melbourne Victory, ki zaseda drugo mesto lestvice. Dvoboj je namreč pripadel ekipi nekdanjega kapetana Slovenije, v zadnji minuti rednega dela srečanja ga je odločil Erik Paartalu. Še pred tem, v 61. minuti, trener John van ‘t Schip je pred dnevi napovedal, da še ni nared za celotno tekmo, je na igrišče pritekel tudi Robert Koren in tako doživel debi v dresu novega kluba.

City je mestnim rivalom prizadejal sploh prvi poraz v letošnji sezoni, sam pa prišel do tretje zmage, druge zaporedne, ob treh remijih imajo trenutno na svojem računu 12 točk.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Izjemni prestop Šeška dober denar prinaša tudi Domžalam

Danes je čudežni deček slovenskega nogometa Benjamin Šeško tudi uradno postal rekorder kar…