Dejan Kelhar bo, potem ko je poleti s klubom sklenil kratkoročno pogodbo, tudi v nadaljevanju sezone nosil dres Sheffield Wednesdayja. 30-letni Brežičan, ki je lani s Crveno zvezdo osvojil naslov državnih prvakov, bo na Otoku ostal vsaj še do konca letošnje sezone.


Šestkratni reprezentant Slovenije se je na zloglasni Hillsborough preselil avgusta, potem ko je vodstvo kluba in strokovni štab zadovoljil na preizkušnji. A nekdanji član Celja, Krškega, Olimpije, Greuther Fürtha, Cercle Bruggea, varšavske Legie, Hapoela iz Haife, Samsunsporja in Gabale doslej dresa enega najstarejših klubov, ustanovljen je bil leta 1867, na uradnih tekmah še ni oblekel, saj si je kmalu po sklenitvi dogovora huje poškodoval kolena. Strgal si je kolenske vezi, zaradi česar je moral na operativni poseg in dolgotrajno rehabilitacijo.

“To je zanj velik udarec. Gre za zares čudovitega človeka, ki je zdaj zelo pretresen. Šlo je za povsem nedolžen štart. Poskušal je trenirati s poškodovanim kolenom, ki pa je nato močno zatekel. To vsekakor niso bile dobre novice zanj in za ta klub,” je tedaj dejal trener Stuart Gray, ki se s sovami trenutno nahaja na desetem mestu lestvice Championshipa.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Bijol in Lovrić izgubila v gosteh

Naši zahodni sosedje so bili minuli vikend dejavni na tekmah 21. kroga Serie A. To je bil …