Konec minulega tedna je kot strela z jasnega udarila vest srbskih medijev, da je Matjaž Kek poleti prevzel vodenje Crvene zvezde. Nekateri so šli še dlje, saj so zapisali, da se je Mariborčan že pred predčasnim slovesom Miodraga Božovića že sestal z vodstvom beograjskega kluba. Zdaj je spregovoril tudi Kek.


Nekdanji selektor slovenske izbrane vrste je za EkipaSN dejal, da je že nekaj časa dogovorjen z Rečani oziroma predsednikom kluba Damirjem Miškićem. Manjka le še podpis, a so vse podrobnosti že dogovorjene: “Do 15. junija imam podpisano veljavno pogodbo z Rijeko, že dalj časa imam sklenjen tudi dogovor s klubom oziroma v prvi vrsti s predsednikom Damirjem Miškovićem o nadaljnjem sodelovanju. Zaradi vsega, kar se dogaja, zaradi situacije v prvenstvu, tega dogovora še nismo potrdili s podpisom, toda vse je dogovorjeno. Vsaka najmanjša podrobnost. Vse drugo je govorjenje brez prave osnove. To je moj edini komentar v zvezi s tem.”

Strateg Rijeke je dodal, da se je z vodstvom dogovoril že lanskega marca. “Takrat smo se začeli pogovarjati, lanskega marca pa je bilo vse dokončno dogovorjeno in tudi napisano. Da še vedno ni mojega podpisa, je zame po sklenitvi dogovora povsem nepomembno,” je zaključil Kek, ki ga že v soboto čaka izjemno pomemben derbi s Hajdukom.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Dončić, kaj praviš na to?! Šeško spreten tudi na košarkarskem igrišču (VIDEO)

Benjamin Šeško trenutno velja za enega največjih talentov slovenskega nogometa. Jasno je, …