Govorice s konca minulega tedna so se uresničile. Matjaž Kek bo lahko v lovu na zgodovinski, prvi naslov državnega prvaka v zgodovini reškega kluba računal na starega znanca Romana Bezjaka.

Reprezentančni napadalec bo na Rujevici do konca letošnje sezone kot posojeni nogometaš nemškega Darmstadta igral do konca letošnje sezone, so sporočili iz vodilnega moštva hrvaškega prvenstva. “Vesel sem, da sem se vrnil na Reko, ki jo dojemam kot svoje mesto in klub. Tukaj sem se vselej dobro počutil in kazal odlične igre,” je uvodoma dejal najdražji nogometaš v zgodovini Darmstadta. Nemci so poleti zanj odšteli dva milijona evrov, a se investicija vsaj za zdaj še ni poplačala. Korošec jeseni ni uspel doseči zadetka, čeprav je bil v reškem dresu v devetih tekmah uspešen kar devetkrat, v zadnjih tednih pa je imel precej težav s poškodbami. 

“Vrnitev je zame v tem trenutku najboljša rešitev, saj me tukaj čaka nedokončana naloga, za katero verjamem, da jo bomo uspešno zaključili v drugem delu sezone,” je jasne cilje izrazil Bezjak.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Hotić že zaključil s sezono?

Večina evropskih nogometnih prvenstev še vedno čaka na zeleno luč za nadaljevanje tekmovan…