Za Josipom Iličićem so težavni tedni. Srečko Katanec ga ni povabil na zadnjo reprezentančno akcijo, ko se je izbrana vrsta zoperstavila Švici in Litvi, za nameček pa tudi njegove predstave v dresu Fiorentine precej nihajo.


Nekdanji član Interblocka in Maribora se tako ne more prebiti v začetno enajsterico trenerja Vincenza Montelle, ki resda precej rotira, saj je Kranjčan v Serie A ob šestih nastopih zbral 295 minut. Po poročanju spletnega portala TuttoMercatoWeb naj bi v vodstvu kluba razmišljali tudi o možnosti transferja. Isti medij tako omenja možnost prestopa v Nemčijo, od koder naj bi kontakte vzpostavil Freiburg, za nameček pa naj bi si ga v svojih vrsta zaželel tudi angleški Leeds United, katerega trener je trenutno Darko Milanič, ki je Iličića vodil že pri vijoličastih. V tem primeru naj bi šlo za posojo, v Italiji pa so se za Iličića najbolj zagreli pri Sassuolu.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

En komentar

  1. Prekmurec

    22. 10. 2014 na 20:26

    igre Iličiča preveč nihajo da bi lahko bil dober igralec. edino v MBju je navduševal z dobrimi igrami. ali pa je bilo tisto kratko obdobje samo preblisk?

Dodaj odgovor

Poglejte še

Nekdanji celjski vezist do prvenca v Turčiji

Še v lanski sezoni je branil barve grofov, na začetku letošnje pa so Celjani Jakoba Novaka…