Rene Krhin je eden tistih slovenskih legionarjev, ki z jesenskim delom letošnje sezone ne morejo biti zadovoljni. 24-letnik iz Jakobskega dola je priložnost dobil na vsega štirih tekmah in do četrtka, ko je v zadnji tekmi skupinskega dela Evropske lige proti Qarabagu odigral celotno srečanje, na treh obračunih zbral vsega 34 minut.


Izkupiček zbranih minut bi verjetno bil večji, če nekdanjega člana Maribora in Bologne tudi jeseni ne bi mučile manjše težave s poškodbami, za nameček pa je ravno pred tem, ko bi mu priložnost namenil zdaj že bivši trener Walter Mazzarri, še zbolel. Pri spletnem portalu FCInterNews, ki podrobno spremlja dogajanje pri milanskih črno-modrih, so se tako razpisali tudi o njegovi nadaljnji usodi. Vodstvo Interja namreč med januarskim prestopnim rokom načrtuje tudi prihod novega vezista, najglasneje se omenja Lucasa Leivo, dolgoletnega nogometaša angleškega Liverpoola, zato bo moral San Siro najverjetneje zapustiti tudi kakšen od sedanjih vezistov kluba. Krhin naj bi tako zadnje letošnje tedne izkoristil za finalno dokazovanje, pred morebitnim januarskim odhodom.

Po četrtkovi tekmi v Azerbajdžanu je za MediaSet spregovoril tudi Krhin in po koncu obračuna dejal: “V vmesnem času sem trdo delal. Na začetku tekme nisem ujel pravega ritma, po nekaj pretečenih minutah je šlo precej bolje. Minili so trije meseci, odkar sem nazadnje odigral več kot 40 minut. Vsakdo si želi igrati, tudi sam želim redno vzdrževati svojo pripravljenost.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Bijol in Lovrić izgubila v gosteh

Naši zahodni sosedje so bili minuli vikend dejavni na tekmah 21. kroga Serie A. To je bil …