Jovan Vidović je bil jeseni, po tem ko se je poleti razšel s Hanso Rostock, brez kluba. Kljub temu da se je nekdanji nogometaš Domžal in Maribora pred dnevi mudil na preizkušnji pri poljskem drugoligašu Olimpii Grudziadz, pa visokorasli branilec kariere ne bo nadaljeval na Poljskem, tudi v prihodnje bo igral v Nemčiji.


Danes 27-letni Ljubljančan se je za sodelovanje dogovoril s četrtoligaškim klubom SV Meppen, ki v severni skupini Regionalllige zaseda peto mesto ligaške razpredelnice. Vidović je z vodstvom kluba, ki domuje v istoimenskem mestecu nedaleč od nemško-nizozemske meje, sklenil polletno pogodbo. “SV Meppen cilja na vrh ligaške lestvice, takšni so tudi moji cilji. Na vsakem treningu in tekmi moram dati vse od sebe,” je ob včerajšnji predstavitvi dejal kar 197 centimetrov visoki branilec, ki bo na hrbtu nosil številko pet. Vidović ima z Nemčijo že precej izkušenj, saj je bil v preteklosti član dveh tretjeligašev, Wehena in Hanse Rostock, v dresu katerih je odigral 28 tretjeligaških tekem.

Ob tem omenimo, da bi se utegnil v Nemčijo, ravno v vrste že omenjene Hanse, preseliti Anej Lovrečič, ki se v Rostocku mudi na preizkušnji.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Milanič vnovič ostal brez službe

Slovenski strateg Darko Milanič je še drugič letos dobil košarico na Cipru. Štiriinpetdese…