Zadetka se je včeraj veselil tudi mladi primorski napadalec Enej Jelenič. Nekdanji up Kopra, ki se je v Italiji dokazoval tudi v dres Genoe in Padove, se je veselil prvega zadetka v dresu Livorna.


Klub iz Toskane, znan tudi po svojih zvestih navijačih, ki pogosto bijejo bitke z desničarsko usmerjenimi navijaškimi skupinami, je pred domačimi gledalci odpravil Catanio, pri kateri Maksa Barišića, ravno tako nekdanjega člana Kopra, ni bilo v postavi. Mrežo Siciljancev, ki so domov vrnili s porazom 4:2, je v deveti minuti načel prav Jelenič. 22-letni krilni nogometaš je v mrežo gostov pospravil odbito žogo in se v desetem ligaškem nastopu veselil prvega zadetka v dresu Livorna, ki je do zmage v drugem polčasu prišel po preobratu, saj je Catania uvodu drugega polčasa povedla z 1:2, a so domači v zadnjih 13 minutah zadeli kar trikrat.

Livornu po 18 odigranih krogih kaže odlično, saj se z 29 točkami nahaja na visokem tretjem mestu lestvice Serie B, zgolj s točko zaostanka za drugim Frosinonejem.

https://www.youtube.com/watch?v=0y4dqudS-Ug

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Šimundži ni uspelo, Ludogorec v Zagrebu kar trikrat videl rdeče

Slovenski dvojec pri Ludogorcu, Ante Šimundža in Žan Karničnik, sta zaključila z boji za u…