Rok Roj se bo tudi v letošnji sezoni za okroglim usnjem podil v Aziji. Potem ko je v lanski sezoni igral za kazahstanski Taraz, s katerim je na koncu zasedel enajsto mesto v dvanajstčlanskem državnem prvenstu, bo v letošnjem letu igral za uzbekistanski Nasaf.


Nekdanji član Maribora, Rudarja, Olimpije in Zavrča, v dresu katerega je pozimi odigral tudi eno pripravljalno srečanje, je za kazahstanski portal Sports.kz potrdil, da je s klubom iz mesta Qarshi, ki leži na jugu države, sklenil enoletni dogovor. Nasaf sicer v zadnjih letih spada med najboljše uzbekistanske klube, saj je leta 2011 državno prvenstvo končal kot drugi, še šestkrat pa je bil v zadnjem desetletju tudi tretji. Nazadnje v lanski sezoni, s čimer se je klub uvrstil tudi v skupinski del azijske lige prvakov, kjer se bodo Uzbekistanci merili z Al Ahlijem iz ZAE, iranskim Tractorjem Sazi in Al Ahlijem iz Savdske Arabije.

Nasaf je uvodno tekmo v tem tekmovanja odigral danes popoldne, ko je pred domačimi gledalci z 2:1 ugnal iranski Tractor. 28-letni Roj je odigral celotno srečanje in si v 56. minuti prislužil tudi rumeni karton.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Občasni slovenski reprezentant na Poljskem ob zmagi do zadetka

Včeraj je na tekmi 2. kroga Poljske Ekstraklase med Zagłębiejem iz Lubina in Górnikom iz Ł…