Rok Roj se bo tudi v letošnji sezoni za okroglim usnjem podil v Aziji. Potem ko je v lanski sezoni igral za kazahstanski Taraz, s katerim je na koncu zasedel enajsto mesto v dvanajstčlanskem državnem prvenstu, bo v letošnjem letu igral za uzbekistanski Nasaf.


Nekdanji član Maribora, Rudarja, Olimpije in Zavrča, v dresu katerega je pozimi odigral tudi eno pripravljalno srečanje, je za kazahstanski portal Sports.kz potrdil, da je s klubom iz mesta Qarshi, ki leži na jugu države, sklenil enoletni dogovor. Nasaf sicer v zadnjih letih spada med najboljše uzbekistanske klube, saj je leta 2011 državno prvenstvo končal kot drugi, še šestkrat pa je bil v zadnjem desetletju tudi tretji. Nazadnje v lanski sezoni, s čimer se je klub uvrstil tudi v skupinski del azijske lige prvakov, kjer se bodo Uzbekistanci merili z Al Ahlijem iz ZAE, iranskim Tractorjem Sazi in Al Ahlijem iz Savdske Arabije.

Nasaf je uvodno tekmo v tem tekmovanja odigral danes popoldne, ko je pred domačimi gledalci z 2:1 ugnal iranski Tractor. 28-letni Roj je odigral celotno srečanje in si v 56. minuti prislužil tudi rumeni karton.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Šimundži ni uspelo, Ludogorec v Zagrebu kar trikrat videl rdeče

Slovenski dvojec pri Ludogorcu, Ante Šimundža in Žan Karničnik, sta zaključila z boji za u…