Ivica Guberac se je sredi jesenskega dela sezone, ko sta koprske vrste prevzela Dušan Petković in Slavko Matić, v paketu z očetom Antejem, zdaj že nekaj časa bivšim predsednikom kluba, in sedmimi soigralci poslovil od Bonifike.


V dresu koprskega prvoligaša je danes 27-letni vezist odigral kar 183 prvoligaških tekem, za razliko od večine bivših soigralcev Hadžića, Palčiča, Rahmanovića, Šmeja, ki so nove klubske sredine našli v Slovenije pa bo bivši kapetan kanarčkov srečo znova poiskal v tujini. Po Italiji, kjer je bil Guberac mlajši član Cagliarija in Talanta, se bo v bodoče dokazoval na Cipru, kjer že domuje številčna slovenska kolonija. Ciprski mediji poročajo, da bo Primorec že v kratkem okrepil vrste Arisa iz Limassola.

Gre za klub, ki se je poleti vrnil med prvoligaše, sedem krogov pred koncem rednega dela tekmovanja pa nekdanji klub Marka Baruna in Mihe Goloba zaseda sedmo mesto razpredelnice. Da bi lahko Guberac že v kratkem dočakal nov klub, je igralec z zapisom na družabnih omrežjih potrdil kar sam: “Hvala FC Luka Koper za vse, čas je za nove izzive.”

Thanks FC Luka Koper for everything, it’s time for new challenges.

A photo posted by ivicaguberac (@ivicaguberac) on

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Milanič vnovič ostal brez službe

Slovenski strateg Darko Milanič je še drugič letos dobil košarico na Cipru. Štiriinpetdese…