Pred dnevi smo povzeli pisanje italijanskih medijev, da sta se za usluge Samirja Handanovića ogrela tudi angleška snubca Liverpool in Manchester United. Ljubljančanu trenutni dogovor z Interjem poteče čez dobro leto in pol, obenem pa si ga tudi črno-modri ne želijo kar tako izpustiti iz svojih rok.


Že v zadnjih mesecih minulega leta so se pojavila namigovanja, da Milančani za Handanovića ponujajo novo pogodbo, zdaj je o milanskem predlogu znanih že nekaj več podrobnosti. V kolikor bo Handanović z Interjem sklenil nov dogovor, bo na stadionu San Siro ostal vse do konca sezone 2018/19, obenem pa bi se povzpel tudi po klubski lestvici prihodkov, na kateri sicer že sedaj zaseda visoko mesto, saj po pisanju La Gazzette dello Sport letno na svoj račun pospravi dva milijona evrov. Z novim dogovorom bi reprezentančni vratar svoj zaslužek še povišal, s tremi milijoni evrov bi se pridružil najbolje plačanim nogometašem Interja, Rodrigu Palaciu, Nemanji Vidiću, Hernanesu, Xherdanu Shaqiriju in Fredyju Guarinu.

Čeprav je Handanović pred časom poudarjal, da ga bodo pri načrtovanju prihodnosti vodili predvsem tekmovalni cilji, za rezultate Interja pa bi trenutno težko rekli, da so odlični, naj bi bil Ljubljančan naklonjen podaljšanju pogodbe, saj milanski klub ostaja prioriteta nekdanjega vratarja Domžal in Udineseja.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Šimundži ni uspelo, Ludogorec v Zagrebu kar trikrat videl rdeče

Slovenski dvojec pri Ludogorcu, Ante Šimundža in Žan Karničnik, sta zaključila z boji za u…