Pred dnevi smo poročali, da bo Denis Halilović, ki je jeseni ravno tako zapustil koprsko Bonifiki, v prihodnji sezoni nosil dres japonske Yokohame. Že jeseni je dres dvakratnih japonskih prvakov nosil Rok Štraus, ki ostaja soigralec Halilovića, slovenska kolonija pa bo v drugoligašu štela tri člane.


Klub, ki je v lanski sezoni drugoligaškega tekmovanja osvojil petnajsto mesto, je danes predstavil osmerico novincev, med katerimi je bil tudi Denis Halilović, ki pa ni bil edini Slovenec v zasedbi. Na klop Yokohame se je namreč vrnil Miloš Rus. Nekdanji vratar, ki je v Sloveniji nazadnje vodil Celje in Krko, je Yokohamo vodil že v minuli sezoni, ko pa se je septembra tudi zaradi slabših rezultatov razšel z vodstvom kluba.

A slovo je bilo zgolj kratkotrajno, zgolj malce več kot dva meseca po slovesu, v začetku decembra, se je Logatčan vrnil na klop nekdanjega japonskega prvoligaša, saj je njegov naslednik Hitoshi Nakata po koncu minule sezone zapustil trenerski stolček Yokohame in sodeč po japonskih virih sklenil trenersko kariero.

Screenshot_1

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Milanič združil moči s svojim krvnikom iz prejšnje sezone

Le nekaj tednov po tem, ko je Darko Milanič pri Pafosu izgubil službo, je Primorec že naše…