Gregor Balažic in beograjski Partizan še nista sklenila dogovora, to pa bi se lahko dogodilo kaj kmalu, saj so srbski mediji poročali, da naj bi se prekmurski branilec v Beograd že včeraj odpravil na zaključne pogovore s črno-belimi.


Visokoraslemu Prekmurcu se ne mudi, saj kot prosti nogometaš ni vezan na prestopni rok, so pa z njim v stik že stopili pri srbskem časniku Sport in ga povprašali tudi o finančnih zahtevah, saj so nekateri tamkajšnji mediji, pisanje le-teh smo povzeli tudi v Sloveniji, razpisali o tem, da 26-letni branilec pričakuje kar 300 tisoč evrov letne plače, s čimer bi bil daleč najbolje plačani nogometaš kluba: “Vesel sem tega vprašanja, saj želim povedati, da to, kar se je pojavilo v beograjskim medijih, nima povezave z resnico. Prebral sem, da imam visoka finančna pričakovanja, a to je neumnost, zavedam se situacije v regiji in Evropi, zato ne drži, da sam vztrajal pri bajnih številkah. Moji motivi so izključno nogometni, saj govorimo o Partizanu, velikem klubu, za katerega bi mi bilo v čast igrati. Zapisi o tem so me ujezili, saj se se ustvarja slika, ki ni resnična. To enostavno nisem jaz.”

Za Balažicev prihod navija tudi trener Marko Nikolić, pri pogovorih pa je pomagal tudi Branko Ilić, a je nekdanji član Mure, Benfice, Espanyola, Gorice in Karpatija priznal, da je veliko dela pri prepričevanju opravil tudi Ivan Milošević, s katerim sta si garderobo delila pri ukrajinskem prvoligašu: “Seveda sem se pogovarjal tudi z Ilićem, vseeno pa mislim, da je glavno vlogo odigral Ivan Milošević, s katerim sem igral v Karpatiju, saj je zakleti Grobar in mi je vsakodnevno polnil glavo o Partizanu. Začel sem spremljati vse kar se dogaja v zvezi s klubom in uvidel o kakšen gigantu govorimo. Seveda pa so tudi rezultati v preteklih letih pripomogli k temu.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Elsner še drugič odpravil Bordeaux, prednost pred zasledovalci znaša velikih deset točk!

Le Havre pod vodstvom slovenskega stratega Luke Elsnerja še naprej blesti v francoski Ligu…