Zjutraj smo že poročali o tem, da je Vincenzo Montella, trener Fiorentine, prižgal rdečo luč za odhod Jasmina Kurtića, ki je bil že tik pred tem, da se vrne v Torino. Belokranjec bo tako za nastop v vijoličastem kandidiral tudi danes popoldne.


Fiorentina ob 15. uri gostuje pri veronskem Chievu, katerega člani so kar trije Slovenci, Boštjan Cesar, Valter Birsa in Dejan Lazarević. Kurtić bo srečanje po vsej verjetnosti pričel na klopi za rezerviste, na njej pa ne bo Josipa Iličića. Montella ofenzivnega vezista ni uvrstil med dvaindvajseterico nogometašev, ki kandidirajo za nastop na današnji tekmi, kar verjetno že pomeni, da je 26-letni Kranjčan že odigral zadnjo tekmo v vijoličastem. Italijanski mediji so se sicer že pred časom razpisali o tem, da je vodstvo Fiorentine sprejelo ponudbe Bologne, ki se v Serie B bori za ekspresno vrnitev med najboljše italijanske klube, a Iličiću selitev med drugoligaše ne diši. Prva želja Gorenjca ostaja Torino, ki pa je v Firence poslal nekoliko slabšo ponudbo kot Bologna.

Po pisanju torinske La Stampe pa je Torino medtem izboljšal svojo ponudbo, stališči klubov pa naj bi se močno zbližali po sestanku Danieleja Pradeja in Gianluce Petrachija, športnih direktorjev Fiorentine in Torina.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Blaž Kramer avtor dveh zadetkov, kljub temu brez treh točk

V 22. krogu poljske Ekstraklase je Korona gostila Legio. Gledalci so bili priča šestim zad…