V srbskih medijih se je razširila novica, da srbski prvak Partizan po odhodu nekaterih nogometašev išče okrepitve za novo sezono. Med potencialnimi kandidati se je znašel tudi 27-letni zadnji vezist Rok Elsner.


Črno-beli se na novo sezono pripravljajo v Sloveniji. Športni direktor Albert Nadj pospešeno išče nove okrepitve v vezni vrsti in Elsner ni edini kandidat, v igri sta še slovaški in ugandski reprezentant. Srbski mediji dajejo največ možnosti prav Elsnerju, ki je brez kluba in išče novo sredino, trenira pa s selekcijo SPINS. Rok Elsner je svojo kariero gradil v tujini, zadnji dve letu pa je igral na Poljskem pri Slasku s katerim je v sezoni 2011/2012 osvojil naslov državnega prvaka. Ker pa je prost nogometaš, zanj velja precej zanimanja. Da pa se nekaj dogaja na tem področju, pa je vidno, da Elsnerja ni bilo v kadru za drugo pripravljalno tekmo SPINS-a proti Istri.

Seveda pa srbski mediji niso pozabili, da je Rok Elsner sin Marka Elsnerja, nekdanjega odličnega igralca Olimpije in Crvene zvezde. Novi trener rdeče-belih Slaviša Stojanović ga je želel za pomočnika, vendar je ponudbo zavrnil. Kje pa bo njegov sin nadaljeval kariero, pa bo znano kmalu.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od N. M.
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Kurtić s pravo bombo nad romunskega prvaka (VIDEO)

Slovenski reprezentant Jasmin Kurtić je zablestel na obračunu romunskega pokala med Univer…