V zavidljivi strelski formi se v zadnjih tednih nahaja tudi Patrik Eler. Primorec na začasnem delu na avstrijskem Koroškem je v polno meril na zadnjih treh tekmah, na zadnjih petih tekmah druge avstrijske lige je zabil štiri zadetke, s skupno sedmimi pa je trenutno drugi strelec tekmovanja.


Tako se je med strelce vpisal tudi včeraj, ko sta se na zelenici stadiona Wörthersee pomerila celovška in salzburška Austria. Medtem ko sta Eler in Rep odigrala vseh devetdeset minut, Uroša Palibrka ni bilo v postavi gostujočega moštva. Gostje so tudi povedli, v 37. minuti je v polno meril Valentin Grubeck, nato pa se je pričel lov Korošcev, ki so proti vratom gostov iz Salzburga sprožili kar sedemnajst strelov. A žoga tudi po izključitvi gostujočega igralca Harisa Bukve, ki je moral v 81. minuti pod predčasno prho, ni hotela v gol, vse do 91. minute, ko je vajeti v svoje roke prevzel Eler in z izvrstno izvedenim prostim strelom z levega roba kazenskega prostora, ki si ga lahko ogledate na tej povezavi, zadel v bližnji kot gostujočih vrat in poskrbel za delitev točk.

Celovčani se po enajstih krogih s šestnajstimi točkami nahajajo na šestem mestu lestvice, Salzburžani so z dvanajstimi točkami trenutno osmi.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Samardžić zamenjal klub v Združenih arabskih emiratih

Nekdanji slovenski reprezentančni branilec Miral Samardžić je v Združenih arabskih emirati…