V naslednji dneh se zna zgoditi, da bo kakšen od slovenskih nogometašev “zajadral” tudi na Slovaško. Kot je znano že nekaj časa, je ViOn Zlate Moravce prevzel Milko Đurovski, ki je v Sloveniji med drugim že vodil Dravo, Nafto in Maribor.


Nekdaj odlični nogometaš, ki je svoje veščine ob koncu kariere kazal tudi v mariborskem dresu, je na Slovaško že zvabil kondicijskega trenerja Srđana Prodanovića, dvojec pa s sodelavci v trenerskem štabu svoje varovance na novo sezono pripravlja na Rogli. Tam so se desetouvrščenemu klubu minule sezone, v ekipi sta ostala tudi Marko Kovjenić, nekdanji član Domžal, in Stefan Cebara, bivši Celjan, pridružili tudi trije (nekdanji) člani Maribora. Na preizkušnji se po naših informacijah dokazujejo Marko Ranilović, Dejan Školnik in Alen Ploj, ki je še v minuli sezoni zabijal v dresu Maribora B in z dvajsetimi zadetki sezono zaključil na tretjem mestu lestvice strelcev 3. SNL sever.

Mariborska trojica se bo v dresu ViOna morda predstavila že danes, saj se bo moštvo trenerja Đurovskega na Rogli pomerilo z Domžalami.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Samardžić zamenjal klub v Združenih arabskih emiratih

Nekdanji slovenski reprezentančni branilec Miral Samardžić je v Združenih arabskih emirati…