Denis Popović v letošnji sezoni odlično zastopa zeleno-bele barve Olimpie Grudziadz. 25 -letni vezist, bivši igralec Celja, Kopra, grškega Panthrakikosa in poljskega GKS Tychya, je dobil veliko priznanje s strani klubskih navijačev, ki so ga izbrali za igralca jesenskega dela sezone. Ob tem pa se poteguje še za naziv športnika leta 2014 mesta Grudziadz.


Popović v poljski drugi ligi kaže odlične predstave. Olimpia trenutno zaseda četrto mesto ligaške razpredelnice in se poteguje za napredovanje med najboljše poljske klube. 187 centimetrov visoki vezist je v letošnjem jesenskem delu zbral 19 nastopov in dosegel štiri zadetke. Odličen je bil tudi v vlogi kreatorja igre, saj se je izkazal še z osmimi asistencami. Celjan je eden pomembnejših členov svoje ekipe, zato ne čudi, da je Denis prejel prestižno priznanje s strani navijačev Olimpie, saj so ga ti prepričljivo izbrali za najboljšega igralca zeleno-belih v jesenskem delu. Navijači so mu podelili kar polovico vseh glasov, najbližjega zasledovalca je pustil daleč za sabo, Bartosz Fabiniak je prejel 12,5 odstotka vseh glasov.

Z odličnimi predstavami pa si je Denis prislužil še dodatno priznanje. V sodelovanju televizije TVSM in časopisa Nowosci se Denis med drugim poteguje tudi za naziv športnika mesta Grudziadz v letu 2014. Ob tem nam je zaupal nekaj več o jesenskem delu: Kar se mene osebno tiče, je bil jesenski del dober, seveda pa je lahko vselej bolje. S štirimi zadetki in osmimi asistencami izredno zadovoljen. Med drugim sem bil izbran tudi v najboljšo enajsterico jesenskega dela. Kar se tiče nagrade s strani klubskih navijačev pa moram poudariti, da sem vesel nagrade, saj so s tem prepoznali moj trud in delo na terenu. Ta nagrada pa je obenem tudi dodaten motiv pred prihajajočim spomladanskim delom.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od M. K.
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Elsner še drugič odpravil Bordeaux, prednost pred zasledovalci znaša velikih deset točk!

Le Havre pod vodstvom slovenskega stratega Luke Elsnerja še naprej blesti v francoski Ligu…