Emirju Dautoviću se epizoda pri belgijskem Mouscron Peruwelzu ni posrečila. Trboveljčan je po poletni selitvi za klub z zahoda Belgije zbral vsega tri nastope, dvakrat je zaigral v državnem prvenstvu, nekaj minut pa je nabral tudi v pokalnem tekmovanju.


Nekdanji član trboveljskega Rudarja in Maribora je s trenutno štirinajstim klubom belgijske Jupiler lige prekinil pogodbo. Enaindvajsetletni branilec se je sredi tedna že odpravil v črnogorsko Budvo, kjer se na nadaljevanje sezone pripravlja beograjski OFK. Član slednjega je bil Dautović že v lanski sezoni, ko je za ‘romantike’ odigral trinajst ligaških tekem. “Mislim, da bomo obstali v ligi. Dali bomo svoj maksimum, imamo kakovost in mislim, da bi morali brez skrbi obstati v ligi,” je za televizijo SOS kanal dejal nekdanji član mlajših reprezentančnih selekcij, ki ga z OFK-jem v nadaljevanju sezone čaka boj za obstanek – z devetnajstimi točkami klub drži trinajsto mesto.

Dautović je že na dan prihoda v Budvo za OFK že odigral tudi prvo pripravljalno tekmo. V tekmi proti Boklju, ki je padel z izidom 3:0, je zaigral v drugem polčasu.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Milanič vnovič ostal brez službe

Slovenski strateg Darko Milanič je še drugič letos dobil košarico na Cipru. Štiriinpetdese…