Matej Centrih se lahko pohvali s 57 prvoligaškimi nastopi. Nogometni otrok Celja je v Sloveniji nazadnje pomagal Radomljam, v dresu katerih je odigral jesenski del minule sezone. V drugi polovici lanske sezone je bil nekdanji branilec Šentjurja in Interblocka brez kluba, jeseni pa se je po vmesni epizodi v enem od avstrijskih nižjeligašev dokazoval v Nemčiji.


“Začelo se je izredno pestro, bil sem brez kluba, saj sem se odločil, da v Sloveniji ne mislim več igrati. Resnično sem bil razočaran nad vsem skupaj in sem si rekel, da sem raje doma, ali grem delat, kot pa da igram v Sloveniji,” je Centrih na zadnji dan preteklega leta zapisal na blogu, na katerem sicer piše o prijetnih in tudi manj prijetnih dogodkih iz preteklosti. Kot zapisano, je danes 27-letni nogometaš nazadnje igral v Nemčiji, bil je član četrtoligaške Germanie Halberstadt, ki tekmuje v severovzhodni skupini Regionallige. V bodoče bo Centrih, ki se je v začetku lanskega leta dokazoval pri estonski Levadii, igral v Skandinaviji, na Norveškem.

Ne sicer v najvišjem rangu, Centrih se je za sodelovanje dogovoril z vodstvom tretjeligaša Egersunds IK, lani drugouvrščenim klubom svoje skupine. Klub, ki domuje v majhnen mestecu na jugu države, je prestop potrdil včeraj zvečer.

Foto: aeikfotball.no
Foto: aeikfotball.no
Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Milanič vnovič ostal brez službe

Slovenski strateg Darko Milanič je še drugič letos dobil košarico na Cipru. Štiriinpetdese…