Že v četrtek, kmalu po tekmi mladih reprezentanc Hrvaške in Slovenije, smo poročali, da selektor Gliha v Nedelišću ni mogel računati na dva aduta, poleg Janeza Piška tudi na Jona Gorenca Stankoviča, saj si je član angleškega Huddersfield Towna poškodoval kolena.


Že po prijateljski tekmi, ki so jo naši fantje izgubili s 3:0, je bilo jasno, da so v enem od treningov nastradale križne vezi levega kolena. Danes so iz Anglije prišle slabe informacije, saj so pri otoškem drugoligašu po podrobnejših zdravniških pregledih potrdili, da bo moral nekdanji up Domžal prisilno počivati kar osem do deset mesecev, že v kratkem pa bo prestal tudi operativni poseg.

“Zaradi Jonove poškodbe smo vsi zelo razočarani, med okrevanjem pa mu bomo nudili podporo. Gre za obetavnega mladega nogometaša, kar je bilo takoj jasno vsakomur, ki ga je v letošnji sezoni videl igrati. Hitro se je privadil na angleški nogomet in dokazal, da nam lahko ponudi veliko. Izziv za Jona se bo vrniti še bolje pripravljen in močnejši kot prej. Ima močan in odločen značaj, zato vem, da bo tako,” je za klubsko spletno stran dejal trener David Wagner, ki je Gorenca Stankoviča treniral že v Dortmundu.

Visokorasli branilec je v letošnji sezoni za Huddersfield Town odigral sedem ligaških obračunov, še enajstkrat se je znašel na klopi, v pokalnih tekmovanjih pa je v statistiko vknjižil še pet nastopov.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Dončić, kaj praviš na to?! Šeško spreten tudi na košarkarskem igrišču (VIDEO)

Benjamin Šeško trenutno velja za enega največjih talentov slovenskega nogometa. Jasno je, …