Zimski prestopni rok je za menjavo kluba izkoristil tudi Elvis Bratanović. Nekdanji član Celja in velenjskega Rudarja je zamenjal tudi državo, saj je iz čeških Teplic prestopil na Poljsko, kjer je prestopni rok odprt še do 8. februarja, v nadaljevanju sezone bo nosil dres tamkajšnjega prvoligaša Termalica iz Nieciecza.


Gre za klub, ki domuje v vasici z vsega 750 vaščani. Termalica v letošnji sezoni, po tem ko si je v lanski sezoni z drugim mestom priigrala napredovanje med prvoligaše, prvič nastopa v Ekstraklasi, v kateri po 21 krogih s skupno 24 točkami zaseda enajsto mesto ligaške razpredelnice. Bratanović je bil eden petih novincev, ki so jih pri poljskem nogometnem palčku predstavili včeraj popoldne, v klubu pa niso razkrili, če je Bratanović polnopravni član ali pa so ga Teplice, za katere v letošnji sezoni v enajstih nastopih in 390 minutah ni dosegel zadetka, zgolj posodile do konca sezone.

Kolonija slovenskih nogometašev v najmočnejšem poljskem tekmovanju se je tako povečala na že šest nogometašev. Krakovska Wisla in vodilni Piast se lahko pohvalijo z dvojcem, Bobanu Joviću, Denisu Popoviću, Urošu Korunu in Saši Aleksandru Živcu se je pred tedni na Poljskem pridružil tudi Matija Širok, sicer član Jagiellonie.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Milanič vnovič ostal brez službe

Slovenski strateg Darko Milanič je še drugič letos dobil košarico na Cipru. Štiriinpetdese…