Novega delodajalca je našel tudi Patrik Bordon. Visokorasli napadalec, ki je v jesenskem delu sezone znova igral za Ankaran in bil s šestimi zadetki tudi najboljši strelec primorskega drugoligaša, se bo po Italiji, Norveški in Albaniji dokazoval še v Bosni in Hercegovini.


Sedemindvajsetletnik je okrepil vrste Jedinstva iz Bihaća, ki nastopa v drugem rangu bosansko-hercegovskega nogometa. Klub, ki bo čez tri leta praznoval stoletnico obstoja, po polovici tekmovanja na lestvici Prve lige Federacije Bosne in Hercegovine zaseda dvanajsto mesto šestnajstčlanskega tekmovanja. “Ljudje v klubu in soigralci so me že prvi dan priprav zelo lepo sprejeli – kot bi se poznali že od prej. Klub je organiziran veliko bolje kot sem pričakoval. Profesionalnost je na zelo visokem nivoju. Ekipa se je v zimskem prestopnem roku dobro okrepila in od nas se pričakuje, klub pripeljemo do mirnega obstanka v ligi,” nam je zaupal Bordon, ki se je klubu v četrtek pridružil na pripravah v Šibeniku.

Nekdanji član Kopra in Lecceja je z vodstvom Jedinstva, ki je v preteklosti igralo tudi med najboljšimi klubi Bosne in Hercegovine, sklenil dogovor do zaključka aktualne sezone.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Milanič vnovič ostal brez službe

Slovenski strateg Darko Milanič je še drugič letos dobil košarico na Cipru. Štiriinpetdese…