Boban Jović je bil danes predstavljen kot nov nogometaš krakovske Wisle. Z vodstvom štirinajstkratnih državnih prvakov se je za sodelovanje dogovoril že pred časom, po dolgotrajnih pogajanjih obeh klubov pa je do prestopa vseeno prišlo pol leta pred iztekom pogodbe z Olimpijo.


“Res sem vesel, ker sem lahko že danes sklenil pogodbo. To je velik dan zame, za mojo družino in upam, da tudi za Wislo. K sreči je vsega, kar se je dogajalo, konec in zdaj se lahko v celoti posvetim svoji prihodnosti, ki je povezana z Wislo,” je uvodoma dejal 23-letni Celjan. Nekdanji član Šampiona, Aluminija in Olimpije bo na hrbtu nosil številko 20, ki si jo je izbral na podlagi zanimivega razloga. “Zakaj številka 20? Zato, ker jo pri Olimpiji nosi moj najboljši prijatelj,” je obelodanil Jović in mislil seveda na Antonia Mlinarja Delameo, s katerim sta skupaj igrala že pri Šampionu in Aluminiju. Desni bočni branilec je v nadaljevanju pogovora za klubsko spletno stran priznal, da je Wislo spremljal že v času, ko je v rdeče-modrem dresu igral še Andraž Kirm: “Tukaj sem bil že dvakrat. Wislo sem gledal že takrat, ko je zanjo igral Andraž Kirm. Osebno ga poznam, tako da dobro poznam tudi klub.”

“Boban Jović je mlad in nadarjen igralec, ki smo ga spremljali dalj časa. Zelo sem vesel, da se je že danes priključil naši ekipi. Z Olimpijo smo po pogovorih, ki niso bili ne kratki ne lahki, sklenili dogovor za njegov predčasen prihod. Našli smo najboljšo rešitev, saj bo Boban odslej lahko igral za naš klub,” je za klubsko spletno stran povedal predsednik Wisle Robert Gaszynski.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Elsner še drugič odpravil Bordeaux, prednost pred zasledovalci znaša velikih deset točk!

Le Havre pod vodstvom slovenskega stratega Luke Elsnerja še naprej blesti v francoski Ligu…