Pri dunajskem Rapidu nič novega. Robert Berić je znova meril v polno, Krčan se je veselil novega zadetka v mreži bivših delodajalcev, na Štajerskem je v drugem polčasu zatresel mrežo graškega Sturma in se veselil še tretjega ligaškega zadetka v sezoni.


Obračun se je končal z delitvijo točk, potem ko so Štajerci ob polčasu že vodili z 2:0, zadela sta Hadžić, ki je bil v 34. minuti natančen z bele točke, ter Avdijaj, ki je zadel globoko v sodniškem dodatku prvega polčasa. Moštvo iz Gradca je prednost dveh zadetkov zadržalo tudi v uvodnih minutah drugega polčasa, dunajskemu strategu ni preostalo drugega, kot da v igro pošlje tudi Roberta Berića, ki je priložnost dobil v 63. minuti, minuto zatem že porumenel, v 70. minuti pa se je veselil zadetka za znižanje zaostanka, po lepi akciji Rapida se je znašel sam pred vratarjem Esserjem in ga ugnal brez težav. Krčan je bil vpleten tudi pri zadetku za izenačenje, saj se je po kotu boril z dvema domačima branilcema, žogo pa je v lastno mrežo preusmeril Madl.

Rapid je tako prvič v sezoni oddal točko, zeleno-beli so štirim zmagam dodali še prvi remi, kljub temu pa Dunajčani ostajajo na vrhu ligaške razpredelnice.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kolmanič prvič na novem stadionu, ki je bil povsem poln

Žan Kolmanič, ki se je marca preselil v ZDA, kjer v Teksasu igra za Austin, je skupaj s sv…