Pri nemškem Bayerju so se včeraj razšli s trenerjem Rogerjem Schmidtom, danes pa so že predstavili njegovega naslednika. Vodstvo kluba je pogodbo do konca sezone podpisalo s Tayfunom Korkutom, v Stuttgartu rojenem 42-letniku, ki pa je v igralski karieri branil barve Turčije.


Kakšen bo status Kevina Kampla pod novim strategom, bo verjetno znano že kmalu, saj Leverkusenčane že v petek čaka dvoboj z bremenskim Werderjem. Kaj lahko pa se zgodi, da bo slovenski reprezentant po koncu sezone še drugič v karieri zapustil zasedbo Bayerja, saj so se v španskih in nemških medijih pojavila namigovanja, da se je za svetlolasega nogometaša znova zagrel madridski Atletico, s katerim so Kampla povezovali že pred dobrim letom.

Prav Atletico se z nekdanjim finalistom lige prvakov meri za četrtfinalno vozovnico najelitnejšega klubskega tekmovanja. Madridčani so dvoboj v Leverkusnu dobili s 4:2, med najboljšimi v domačem moštvu pa je bil prav Kampl, ki je bil najbolj nevaren za španska vrata. Pri nemškem Kickerju so o zanimanju Atletica že povprašali igralčevega zastopnika Michaela Ruhnaua, ki pa je zavrnil komentar na to temo.

Kampla z Bayerjem veže dolgoročno pogodba vse do leta 2020, pred dobrim letom in pol pa so farmacevti zanj odšteli 11 milijonov evrov.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Vpogled v dan nogometaša na dan tekme v Ligi prvakov

Benjamin Šeško je včeraj gostoval na podcastu pri enem izmed največjih slovenskih ustvarja…