Gregor Balažic je danes beograjskemu Partizanu danes obljubil dveletno zvestobo, črno-beli pa so ga danes popoldne tudi uradno predstavili kot tretjega novinca v zimskem prestopnem roku. Pri Partizanu bo tvoril obrambni dvojec z rojakom Brankom Ilićem.


“Vodstvu Partizana bi se zahvalil za izkazano zaupanje. Obljubljam, da bom z dobrimi igrami pomagal ekipi. Verjamem, da bomo nadaljevali v jesenskem slogu in osvojili naslov prvaka. Srečen sem, ker sem postal član velikega kluba,” je uvodoma dejal 26-letni Prekmurec, ki bo skušal s soigralci spomladi lovoriko za naslov državnih prvakov znova vrniti na Humsko. Balažic je v nadaljevanju pristavil še, da se je o Beogradu pogovarjal tudi z Nejcem Pečnikom, ki se je pred tedni poslovil od dresa Crvene zvezde: “Pogovarjal sem se s Pečnikom, razkril mi je nekatere podrobnosti o Beogradu. Z dogajanji v Partizanu sem bil seznanjen tudi prej, saj mi je eden mojih prijateljev o njem veliko govoril. Lačen sem nogometa in že komaj čakam, da se pridružim novim soigralcem in trenerju.”

“Bilo je še nekaj različic, toda ko je prišla ponudba Partizana, sem vedel, da je to prava stvar. Denar ni bil prioriteta,” je ob predstavitvi dejal nekdanji član Mure, Benfice, Espanyola, Gorice in Karpatija ter tako še enkrat poudaril, da namigovanja o višini zahtevanega plačila niso bila resnična. Občasni slovenski reprezentant bo na hrbtu nosil številko šest.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Bijol in Lovrić izgubila v gosteh

Naši zahodni sosedje so bili minuli vikend dejavni na tekmah 21. kroga Serie A. To je bil …