Gregor Balažic odšteva še zadnje dneve do izteka pogodbe s Karpatyjem iz Lvova. Čeprav v Lvovu, ki leži na skrajnem zahodu Ukrajine, nedaleč stran od ukrajinsko-poljske meje, ne vlada takšna napetost kot na vzhodnem koncu države, je jasno, da Balažic po izteku letošnjega leta ne bo več član kluba.


To je visokorasli Prekmurec pred tedni potrdil tudi sam, po treh letih in pol je napočil čas za menjavo klubske sredine. Po odličnih jesenskih igrah iskanje novega delodajalca ne bi smela biti težava, 26-letni branilec pa je pred dobrim mesecem in pol v pogovoru za časnik Ekipa24 zatrdil, da ima ponudbe iz Francije, Italije in tudi Anglije. Tudi samo smo pred časom povzeli pisanje angleških medijev, da sta oko na Balažica vrgla dva londonska premierligaša, QPR in Crystal Palace. Slednji si po pisanju Daily Mirrorja nekdanjega člana Mure, Benfice, Espanyola in Gorice še vedno želi v svojih vrstah.

Neil Warnock, trener sedemnajstouvrščenega kluba, si želi v januarskem prestopnem roku med drugim okrepiti tudi ožjo obrambo, zato je Balažic, ki bi zaradi izteka pogodbe na Otok prestopil brez plačila odškodnine, ena od večjih želja “orlov”.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Bijol in Lovrić izgubila v gosteh

Naši zahodni sosedje so bili minuli vikend dejavni na tekmah 21. kroga Serie A. To je bil …