Slovenska kolonija v celovški Austrii se je v minulih dneh še okrepila. Ofenzivni četverici, ki jo sestavljajo Rajko Rep, Patrik Eler, Armend Sprečo in Vedran Vinko, se je pridružil še Andraž Žurej, ki se je ob koncu zimskega prestopnega roka razšel s Celjani.


“Rajko Rep mi je o klubu, ekipi, navijačih in stadionu povedal veliko. Gre za odlično okolje in super moštvo. Zelo se že veselim tekem, seveda pa bom dal vse od sebe, da bom pomagal ekipi,” je ob predstavitvi dejal 21-letni napadalec, ki je v dresu celjskega prvoligaša v treh letih odigral 69 ligaških tekem, na katerih je dosegel šest zadetkov. Žurej se je sicer včeraj že predstavil v dresu Austrie in se v pripravljalni tekmi Maria Saalom, Celovčani so slavili s 4:1, vpisal tudi med strelce, potem ko je načel mrežo nasprotnikov.

Celovčani bodo sicer spomladi lovili uvrstitev med drugoligaše, saj so v osrednji skupini prezimili na vrhu ligaške razpredelnice, k temu pa bo skušal pripomoči tudi povsem slovenski napad. Da imajo vijolice velike ambicije priča tudi dejstvo, da se bodo sredi februarja odpravili na priprave v Turčijo.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Bijol in Lovrić izgubila v gosteh

Naši zahodni sosedje so bili minuli vikend dejavni na tekmah 21. kroga Serie A. To je bil …