Siniša Anđelković je “poslednji Mohikanec” peterice Slovencev, ki je v preteklosti nosila dres Palerma. Josip Iličić in Jasmin Kurtić sta trenutno še vedno člana Fiorentine, Armin Bačinović in Aljaž Struna se dokazujeta v Serie B, na Siciliji pa je ostal zgolj gorenjski branilec.


In tako bo očitno tudi v prihodnje. 28-letni branilec, ki je pred prihodom v Maribor, od koder se je v začetku leta 2011 podal na jug Italije, nogometne čevlje že skoraj obesil na klin, je namreč tik pred podaljšanjem dogovora. Trenutna pogodba Anđelkoviću poteče s koncem letošnje sezone, že v prihodnjem tednu pa naj bi po pisanju portala TuttoMercatoWeb sklenil novo, ki bi na stadionu Renzo Barbera zadržala še dve dodatni leti.Nogometaš, ki se je v Italiji kalil tudi pri Ascoliju in Modeni, je v letošnji sezoni standardni član začetne enajsterice, saj je uvodnih šestnajst krogov vselej odigral v celoti, minuli dve tekmi pa je spremljal s klopi za rezerviste.

Anđelković bo tudi v bodoče ostal pomemben člen rožnatih, kar je v preteklih dneh za italijanske medije poudaril tudi trener Giuseppe Iachini: “Siniša je veliko igral. Odigral je nekaj dobrih tekem, a so se mu vmes morda pripetile tudi stvari, v katerih je imel nekaj težav in nesreče. Ne glede na vse nanj tudi v bodoče resno računamo, dobro ve, kaj od njega pričakujemo na igrišču, zato ostaja pomemben člen.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Legionarji

Dodaj odgovor

Poglejte še

Elsner še drugič odpravil Bordeaux, prednost pred zasledovalci znaša velikih deset točk!

Le Havre pod vodstvom slovenskega stratega Luke Elsnerja še naprej blesti v francoski Ligu…