Nogometaši repenskega Krasa pod vodstvom trenerja Tončija Žlogarja nadaljujejo s pozitivnimi rezultati. Na gostovanju v Legnagu je odločitev padla šele v sodnikovem dodatku. V četrti minuti sodniškega dodatka je Maio mojtrsko sprožil proti vratom Legnaga in žogo neubranljivo poslal v domačo mrežo.


Repenci bi si tokrat morda zaslužili tudi kaj več. Predvsem v drugem polčasu so igrali zelo povezano ter diktirali ritem igre, medtem ko sta v prvem polčasu obe moštvi igrali povprečno. Gostitelji so si ustvarili dve priložnosti in ena izmed teh se je znašla v vratih Krasa. V drugem polčasu so rdeče-beli uprizorili pravi juriš na domača vrata. Sprva je z glavo mimo vrat neuspešno streljal Knežević, ki pa je moral deset minur pred koncem srečanja zaradi dvojnega opomina predčasno zapustiti igrišče. Izključitev ni preprečila repenskih namenov, saj so ti še vedno igrali napadalno in z željo po izenačenju, golu pa sta se približala še Corvaglia in Rabbeni. Ko je že vse kazalo, da bo Kras ostal praznih rok, je v ospredje stopil mladi Maio. Po zadetku je sodnik zapiskal konec tekme.

Razlika na lestvici tako ostaja nespremenjena, saj je v Sacileseju remizirala tudi Triestina, bilo je 1:1. Pri dnu pa je zmagal Giorgione, ki ima tako pred Krasom osem točk prednosti. Kras bo v prihodnjem krogu znova igral v gosteh, proti prvouvrščeni ekipi AltoVicentino.

LEGNAGO 1:1 KRAS REPEN
Zerbato (22′), Maio (94′)
Kras Repen: Mosetti Casaretto, Simeoni (Boškovič), Slavec (Maio), Rondinelli, Spetič, Delnero, Rabbeni, Facchin (Corvaglia), Kneževič, Babičev, Tawgui. Trener: Žlogar.
Rdeč karton: Kneževič (80′ drugi rumeni karton)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

Slovenski sodnik delil pravico na derbiju v Egiptu

Le še nekaj tednov je ostalo do začetka drugega dela sezone v Prvi ligi Telemach in klubi …