V 14. krogu nogometne D-lige je repenski Kras, ki ga je še drugič zapored vodil Anton Žlogar praznih rok ostal tudi na gostovanju v Bellunu. Domača ekipa Montebellune, ki se po 14. krogu nahaja na osmem mestu ligaške razpredelnice, je zmagala s 3:0.


Gostitelji so povedli že v 20. minuti prvega polčasa z zadetkom Mosce, na katerega so branilci Krasa povsem pozabili. V 33. minuti je bilo že 2:0, zadel je Sadio, ki je izkoristil nezbranost obrambe rdeče-belih. V drugem polčasu se slika na igrišču ni spremenila. Belluno je držal vajeti igre v svojih rokah in dosegel še tretji gol. Tokrat iz enajstmetrovke, ki jo je zakrivil Slavec. “Treba bo veliko trenirati , saj smo tokrat naredili velik korak nazaj,” je priznal trener Krasa Anton Žlogar. V nedeljo bo Kras v Repnu (ob 14.30) gostil ekipo Biancoscudati Padova, ki je pred stečajem kluba igrala v B-ligi. Zanjo je igral tudi slovenski reprezentant Dejan Lazarević.

MONTEBELLUNA 3:0 KRAS REPEN
Mosca (20′), Sadio (33′), Duravia (81′ pen)
Kras Repen: Budicin, Boškovič (Tawgui), Slavec, Gulič (Simeoni), Božič, Komel, Maio, Grujić, Kneževič, Spetič, Bordon. Trener: Žlogar.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

Frelih zanika vse obtožbe, pravi da je uničena njegova kariera

Potem, ko se je, zaradi burnih dogodkov, v zadnjem mesecu dni Olimpija odločila za prekini…