Mariborčani v torek v okviru tretjega kroga Lige prvakov gostujejo v Londonu, še pred tem pa se bodo vijolice v štajerskem obračunu pomerile s Celjani, ki so jim v petem krogu Prve lige Telekom Slovenije zadali uvodni poraz sezone. A današnji popoldan je bil v Ljudskem vrtu obarvan v poslovni luči.


Vodstvo državnih prvakov je podpisalo dogovor z Nissan Slovenija in Avtom Koletnik, sicer dolgoletnim partnerjem kluba. Klub bo v uporabo prejel petnajst vozil znamke Nissan, ki je tudi sponzor UEFA Lige prvakov. Matevž Rakar, direktor podjetja Nissan Slovenija, je pred podpisom pogodbe na novinarski konferenci v Ljudskem vrtu pojasnil: “Nedvomno je udeležba Nissana na globalni ravni pomenila določen mejnik, povod za dodatno sodelovanje. Iskali smo športnega partnerja v poslovnem smislu tudi na domačih tleh in prepoznali, da je NK Maribor najboljša športna blagovna znamka v Sloveniji. Z naše strani gre zahvala vodstvu NK Maribor, da smo si podali roko in prišli do sodelovanja, ki zajema petnajst vozil za klubske potrebe. Blagovne znamke v avtomobilski industriji se odločajo za sponzorstva v nogometu, saj se zavedajo pomena najbolj priljubljenega športa. In sodelovanje Nissana z NK Maribor je na podobni ravni kot v drugih klubih.”

“Z naše strani gre za nadaljevanje sodelovanja s podjetjem Avto Koletnik, tokrat z vozili Nissan. Ponosni smo, da smo uspeli pogodbo podaljšati. Nissan sodeluje na najvišji ravni v UEFA Champions League, tudi mi smo del najboljšega klubskega tekmovanja in dogovor je bil hitro sklenjen. Pogodba je korektna, zadovoljni smo s ponujenimi pogoji, pri tem pa ne smemo pozabiti podjetja Avto Koletnik, pomembnega dela te zgodbe in našega dolgoletnega sponzorja, ki je s klubom vedno korektno sodeloval,” je na novinarski konferenci dejal poslovni direktor kluba Bojan Ban, s poglobitvijo sodelovanja pa je bil zadovoljen tudi Gorazd Koletnik, direktor Avta Koletnik: “Veliko let je že minilo, odkar smo eden izmed sponzorjev kluba. Če bi mi kdo pred leti dejal, kam se bo povzpel klub, ne bi mogel verjeti. Ponosni smo na vse uspehe, nov korak v sodelovanju pa je nadgradnja dolgotrajnega dela.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

Zakaj pri delu potrebujemo delovne hlače

Zakaj sploh potrebujemo delovne hlače in zakaj navadne hlače niso najbolj optimalna rešite…