Iz vrst organizatorja dobrodelne akcije v pomoč družini Ubavić, predvsem pa Zoranu, nekdanjemu slovenskemu nogometašu, so sporočili, da so družini že nakazali veliko večino denarja, ki je bil zbran s pomočjo licitacije dresov in prostovoljnih prispevkov. Tako je na transakcijski račun Ilije Ubavića, očeta Zorana Ubavića, do zdaj romalo 10.410 evrov, skupno so v akciji zbrali 11.410 evrov.


Transakcijo je potrdil tudi oče Zorana Ubavića, Ilija. “Potrjujem, da sem na svoj transakcijski račun že prejel znesek, ki so ga organizatorji dobrodelne akcije do zdaj naši namenili družini, govorim o 10.410 evrih. Ob tem bi se rad velikodušno zahvalil vsem, ki so priskočili na pomoč idejnemu vodji te akcije Hajrudinu Rizviću. Dejansko sem brez besed glede vsega, kar ste vsi skupaj naredili za našo družino, predvsem pa za Zorana. Vsem, ki ste tako ali drugače sodelovali pri projektu, se v imenu celotne družine neizmerno zahvaljujem za veliko gesto. Hvala vam, to nam ogromno pomeni! Verjamem in želim si, da bomo poslej lahko Zoranu skupaj omogočili bolj spodobno življenje. In vsi skupaj boste o tem nedvomno obveščeni. Velika hvala še enkrat!” je povedal nekdanji trener številnih slovenskih klubov.

Preostalih tisoč evrov bo organizator nakazal takoj, ko bodo vsi, ki so drese tudi odkupili, poravnali svoje obveznosti, organizator pa verjame, da v tem pogledu ne bo nobenih težav.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

Zapustil nas je dolgoletni član Olimpije

V 85. letu starosti se je poslovil Mahmut ‘Šoja’ Kapidžić, nekdanji nogometaš,…