Kot smo poročali že pred dnevi, je članska ekipa Radomelj izgubila obračun z Aluminijem. Radomljani niso uspeli potrditi drugega mesta na lestvici, saj so tretjeuvrščeni Kidričani dva kroga pred koncem tekmovanja zaostanek zmanjšali na tri točke.


Ob tekmovalni noti pa je imelo sobotno srečanje tudi dobrodelno noto, akciji pa so se pridružila tudi dekleta, ki so se v nedeljo pomerile s Pomurjem. Pred, med in po obeh tekmah so v Radomljah zbirali denarna sredstva za nekdanjega igralca in zdajšnjega tajnika kluba, Boštjana Pavliča, ki odhaja na visoko specializirano nevrološko operacijo ekstrapiramidnega sindroma – Parkinsonove bolezni G20 v München. S prodajo vstopnic in prostovoljnimi prispevki, delež so prispevali tudi nogometaši iz Kidričevega, so v klubu uspeli zbrati točno 2.727 evrov, kot so zapisali na spletni strani kluba pa se je nekaj denarja nabralo tudi na računu Karitasa in Boštjana. Tisti, ki si še želite pomagati Boštjanu, pa lahko denarna sredstva nakažete na računa, ki sta vidna ob koncu članka.

Boštjan se je udeležil obeh tekem in za klubsko spletno stran dejal, da je nad odzivom presenečen in da ga je v zadnjih dneh kontaktiralo veliko ljudi in organizacij, ki mu želijo pomagati na takšen ali drugačen način: “Zares sem presenečen nad pozitivnim odzivom javnosti. Zahvaljujem se vsem in vsakemu posebej, ki so in mi bodo pomagali. Resnično velika hvala…”

Fizične osebe:
Boštjan Pavlič, Bistriška ulica 7, 1235 Radomlje, TRR: SI56 0230 0387 1585 847 odprt pri NLB d.d.
Nakazila iz tujine: IBAN: SI56 0230 0387 1585 847, SWIFT: LJBASI2X

Pravne osebe:
Slovenska karitas, Kristanova ulica 1, 1000 Ljubljana, TRR : SI56 0214 0001 5556 761, BIC banke: LJBASI2X, Koda namena: CHAR, Sklic: 2910-33, Namen: BOŠTJAN

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Drugo
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Celjani do remija na Rujevici

Tudi v Celju so prost vikend zaradi reprezentančne pavze izkoristili za pripravljalno tekm…