Že februarja smo pisali o prestopu Jona Gorenca Stankovića, trenutno še člana Domžal, ki bo nogometno pot nadaljeval v dresu dortmundske Borussie.


Iz tabora osemkratnih nemških prvakov so danes tudi uradno sporočili, da bo talentirani Gorenc Stanković kariero nadaljeval pri njih, ne sicer v prvem moštvu, ki ga vodi Jürgen Klopp, ampak v drugem moštvu, v katerem igrajo nogometaši do 23 let, pa čeprav bi lahko v prihodnji sezoni igral tudi za mladinsko moštvo. 18-letni nogometaš, ki v  je v dresu Domžal pretežno igral na poziciji zadnjega vezista, se bo v Nemčiji najverjetneje preselil v osrčje zadnje vrste, kar je v izjavi za spletno stran domžalskega kluba že februarja potrdil tudi igralec sam: “Pri Borussii so me že predhodno opazovali in njihovi strokovnjaki so prepričani, da lahko na mestu centralnega branilca dosežem svoj maksimum. Osebno me je to nekoliko presenetilo, a sem se hitro prilagodil…”

Jon Gorenc Stanković, ki je v dresu članskega moštva Domžal v dveh sezonah odigral sedemnajst ligaških srečanj, je z Borussio podpisal triletno pogodbo.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Drugo
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Neuspešen v Mariboru, v BIH blesti

Segej Jakirović je bil med aprilom in avgustom 2020 glavni trener NK Maribor. Ker klub v t…