Že februarja smo pisali o prestopu Jona Gorenca Stankovića, trenutno še člana Domžal, ki bo nogometno pot nadaljeval v dresu dortmundske Borussie.


Iz tabora osemkratnih nemških prvakov so danes tudi uradno sporočili, da bo talentirani Gorenc Stanković kariero nadaljeval pri njih, ne sicer v prvem moštvu, ki ga vodi Jürgen Klopp, ampak v drugem moštvu, v katerem igrajo nogometaši do 23 let, pa čeprav bi lahko v prihodnji sezoni igral tudi za mladinsko moštvo. 18-letni nogometaš, ki v  je v dresu Domžal pretežno igral na poziciji zadnjega vezista, se bo v Nemčiji najverjetneje preselil v osrčje zadnje vrste, kar je v izjavi za spletno stran domžalskega kluba že februarja potrdil tudi igralec sam: “Pri Borussii so me že predhodno opazovali in njihovi strokovnjaki so prepričani, da lahko na mestu centralnega branilca dosežem svoj maksimum. Osebno me je to nekoliko presenetilo, a sem se hitro prilagodil…”

Jon Gorenc Stanković, ki je v dresu članskega moštva Domžal v dveh sezonah odigral sedemnajst ligaških srečanj, je z Borussio podpisal triletno pogodbo.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Drugo
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Mladinke izgubile proti vrstnicam iz BiH

Slovenska dekliška reprezentanca se trenutno nahaja na pripravah v Čatežu ob Savi, kjer bo…